Jeg elsker at lave mad, spise mad, rode med mad, eksperimenterer med mad, og elsker at give folk en madoplevelse ud over det sædvanlige.
Jeg laver hjemmelavet mad fra bunden, efter sæson og jeres ønsker.
Jeg bruger helst lokale råvarer, og bruger økologiske varer, hvor jeg synes, at kvaliteten er bedre end de konventionelle.
Hvis du ønsker, at jeg udelukkende skal bruge økologiske råvarer, kan jeg sagtens det.
Jeg tager også gerne hensyn til vegetar, allergerier eller andre særlige behov og ønsker.
Ring og få en snak med mig. Jeg laver gerne gerne enkelte prøve-retter ved tapas-menuerne, hvis I skulle være i tvivl om valget.
Elsker du bare kalvesteg, flødekartofler og iceberg-salat, og er du mest tryg ved kendte klassiske retter?
så kan du sammensætte din menu præcis efter dine ynglingsretter.
Tapas er oprindeligt små spanske retter, men jeg har valgt at lave retter fra alle nationaliteter,
De små tapas er portionsanrettet, og ikke særlig store. Derved kan man sagtens spise 5 forretter, 5 hovedretter og 5 desserter. Derved får man smagt meget mere, end hvis det er den klassiske ene forret.
Med en tapas-menu får dine gæsters smagsløg virkelig én på "opleveren".